Facturatie

Facturatiesysteem tennisbanen

Het beheersysteem van Baanhuur.be beschikt over een volledig facturatiesysteem. Hierin heb je de mogelijkheid om op verschillende wijzen online facturen op te maken. Zo is het mogelijk om van een incidentele reservering een factuur op te maken maar ook over een periode. Je kunt facturen per maand en kwartaal opmaken een bepaalde periode te selecteren in het facturatiesysteem. Hierdoor kan je vaste huurders van jouw tennisbanen elke maand een overzichtelijke factuur sturen.

Digitale facturen

Direct na afloop van de maand stel je digitale facturen op van het werkelijk verbruikt. Binnen 10 minuten alle facturen gemaild en geboekt.

Lees verder ›

Betaallink op facturen

Geef huurders de mogelijkheid om facturen direct te betalen met één van de online betaalmethoden zoals Bancontact.

Betaalproviders ›

Boekhoudkoppeling

Met de meestgebruikte boekhoudsystemen hebben wij koppelingen. Iedere factuur wordt zo automatische ingeboekt in je administratie.

Boekhoudkoppeling ›

Factuur opmaken in het facturatiesysteem

Facturen worden voorzien van jullie bedrijfslogo en de wettelijke vereiste gegevens. De facturen worden automatisch in pdf-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand.

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons standaard abonnement heb je toegang tot onze online betaaloplossing voor het verhuren van jouw sportbaan. Je kunt op die manier betaallinks meesturen met de e-mail waarin de factuur verzonden wordt. De huurder van jouw tennisbaan kan zo direct met iDEAL of Paypal de betaling van de factuur regelen. Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als ‘betaald’. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden geautomatiseerd met automatische betalingsherinneringen. Hierdoor kun je al jouw tennisbanen verhuren zonder je druk te maken over niet-betalende debiteuren!

Boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem

Als je ons professionele abonnement afneemt kan je gebruik maken van de boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be