Toegangscontrole

De integratie met verschillende toegangscontrolesystemen maakt het mogelijk om geautomatiseerd toegang te verlenen aan incidentele en vaste huurders. Registreer en beheer eenvoudig tags of fysieke sleutels of tags voor vaste huurders en laat het systeem toegangscodes genereren voor incidentele huurders. Zo is het mogelijk om een huurder na de iDEAL-betaling direct te voorzien van een tijdelijke toegangscode.

Image
Image

‹ Terug naar alle koppelingen

Onbemande tennishal met toegangscontrolekoppeling

Door de koppeling met toegangscontrole kunnen fysieke sleutels verleden tijd zijn. Incidentele huurders hoeven geen sleutel meer op te halen bij de beheerder maar krijgen simpelweg een toegangscode welke geldig is voor de duur van de reservering. Op deze manier kan er zonder tussenkomst van een beheerder worden geboekt, betaald en toegang worden verleend. Met onze koppeling met verlichtingssystemen is het zelfs mogelijk om het lichtplan aan te sturen.

Koppeling met Salto KS

Door de hechte samenwerking met Salto Systems hebben wij in 2019 een integratie gerealiseerd en gevalideerd tussen het cloudsysteem Salto KS en het planningssysteem van Accommodatiehuur. Maak je al gebruik van de hardware van Salto en zou je graag willen koppelen? Baanhuur heeft de benodigde expertise in huis! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be