Planningssysteem Tennisbanen

Via het planningssysteem hebben beheerders van bijvoorbeeld tennisbanen de mogelijkheid om de planning online en overzichtelijk op te maken. Beheerders kunnen op elk moment van de dag en op elke locatie inloggen in het systeem en hier direct boekingen aanmaken voor de door hun gewenste sportbaan. Alle reserveringen die zijn binnengekomen via het reserveringssysteem zijn hier inzichtelijk voor de beheerder. Zo kan hij de aanvragen nog goedkeuren of afkeuren en heeft de beheerder zelf inzicht in wie er de tennisbanen huren.

Samenwerken in het planningssysteem

Met het planningssysteem van Baanhuur.be heb je de mogelijkheid om met meerdere beheerders tegelijk in te loggen en te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de penningmeester bezig is met de facturatie van een eerder gehuurde baan en de beheerder bezig is om een herhalende reservering aan te maken voor de nieuwe tennisbaan. Het is mogelijk om met diverse rechten te werken, zodat niet elke beheerder inzicht heeft in alle onderdelen. Je kunt een facilitair medewerker bijvoorbeeld ‘alleen-lezen’ rechten geven en een financieel medewerker alleen toegang tot het financiële menu. Het planningssysteem heeft vele mogelijkheden!

Boekingen inplannen in het planningssysteem

Als beheerder heb je de mogelijkheid om incidentele reserveringen in te boeken of om een reeks boekingen te maken voor tennisbanen. Zo'n reeks boekingen wordt in het planningssysteem ook wel een herhalende boeking genoemd. Je kunt hiermee wekelijkse en tweewekelijkse boekingen maken. Zo kan je een boeking op elke vrijdag of om de vrijdag van 20:00 tot 21:00 maken. Ook is het mogelijk om maandelijkse boekingen te maken voor tennisbanen. Hiermee kan je boekingen op elke eerste woensdag van de maand of bijvoorbeeld elke 15e dag van de maand laten terugkomen.

Boekingen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kan een selectie van boekingen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Het is mogelijk om de facturen direct vanuit het planningssysteem per e-mail te versturen naar de huurder van de baan zonder dat je hiervoor verdere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een betaallink voor iDEAL of Paypal mee te sturen. Door gebruikers te verplichten online te betalen kan het debiteuren beheer volledig geautomatiseerd worden afgehandeld en voorkom je veel werk achteraf! Zo kun je jouw tennisbanen verhuren zonder je zorgen hoeven te maken over openstaande debiteuren!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be