Tennisbaan Planningssysteem

Baanhuur.be is de ideale tool om jouw tennisbaan georganiseerd en stressvrij te exploiteren!

Het planningsprogramma, speciaal ontwikkeld voor het exploiteren van tennisbanen: Baanhuur.be, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Een online overzichtelijke planning
  • De mogelijkheid tot inloggen ongeacht de tijd en locatie van de beheerder(s)
  • Er kunnen meerdere beheerders tegelijk in het programma werken

Meer weten over de vele voordelen van het reserveringsprogramma voor jouw tennisbanen? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor de verhuur van jouw tennisbaan?

Baanhuur.be heeft al vele contente gebruikers. Hieronder staan de meest voorkomende redenen waarom zij voor het planningssysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun tennisbanen kunnen verhuren.

Mogelijkheid tot samenwerken

Een voor ons vanzelfsprekend voordeel is dat ons planningssysteem een duidelijke, online planning geeft voor de verhuur van jouw tennisbanen. Maar een echte plus is de mogelijkheid tot het samenwerken van beheerders. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Wel zo handig, want een penningmeester heeft vaak andere taken dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van boekingen

Een ander voordeel van het reserveringssysteem van Baanhuur.be dat we willen toelichten is de mogelijkheid tot het inplannen van reserveringen voor jouw tennisbaan. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid: zo heb je de optie tot een eenmalige of herhalende boeking. Extra gemakkelijk voor het trainingsteam dat elke week weer terugkomt! De herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de twee weken, elke dinsdag op een bepaald tijdstip of elke 25e dag van de maand.

Geboekte tennisbanen omzetten in facturen

Het laatste voordeel van het planningssysteem van Baanhuur.be dat wij graag willen toelichten is de mogelijkheid om verhuurde tennisbanen om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie van boekingen maken (dit kan ook van gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kun je direct bijbehorende facturen mailen naar de huurders, inclusief jouw bedrijfslogo en betaallinks voor iDEAL of Paypal! Door huurders te verplichten online af te rekenen wordt jouw debiteurenbeheer automatisch uitgevoerd!

Bovenstaande voordelen zijn in ons opzicht erg waardevol voor het beheren van een tennisbaan. Vanzelfsprekend beschikt ons planningssysteem nog over vele andere kwaliteiten.

Ontdek nu zelf de andere voordelen van het verhuren van jouw tennisbaan via Baanhuur.be en vraag gelijk een gratis demo aan!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be