Tennishal Planningssysteem

Baanhuur.be is de meest geschikte tool om jouw tennishal overzichtelijk en zonder stress te verhuren!

Het planningsprogramma, ontwikkeld speciaal voor het verhuren van tennishallen: Baanhuur.be, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Een online duidelijke planning
  • De mogelijkheid tot inloggen ongeacht de tijd en locatie van de beheerder(s)
  • Er kunnen meerdere beheerders tegelijk in het programma werken

Meer weten over de vele mogelijkheden van het reserveringsprogramma voor jouw tennishallen? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor jouw tennishalverhuur?

Baanhuur.be heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het planningssysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun tennishallen kunnen verhuren.

Mogelijkheid tot samenwerken

Een voor ons vanzelfsprekend voordeel is dat ons planningssysteem een overzichtelijke, online planning geeft voor de verhuur van jouw tennishallen. Maar een echte plus is de mogelijkheid tot het samenwerken van beheerders. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Wel zo handig, want een penningmeester heeft vaak andere taken dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van reserveringen

Een ander belangrijk voordeel van het reserveringssysteem van Baanhuur.be is de mogelijkheid tot het inplannen van reserveringen voor jouw tennishal. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid: zo heb je de optie tot een eenmalige of herhalende boeking. Extra gemakkelijk voor de huurders die elke week weer terugkomen! De herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de twee weken, elke dinsdag op een bepaald tijdstip of elke 25e dag van de maand.

Verhuurde tennishallen omzetten in facturen

Het laatste voordeel van het planningssysteem van Baanhuur.be dat wij graag willen toelichten is de mogelijkheid om verhuurde tennishallen om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie van boekingen maken (dit kan ook van gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kun je direct bijbehorende facturen mailen naar de huurders, inclusief jouw bedrijfslogo en betaallinks voor iDEAL of Paypal! Door huurders te verplichten online af te rekenen wordt jouw debiteurenbeheer automatisch uitgevoerd!

Bovenstaande voordelen zijn in ons opzicht erg waardevol voor het beheren van een tennishal. Vanzelfsprekend beschikt ons planningssysteem nog over vele andere kwaliteiten.

Ontdek nu gratis zelf de andere voordelen van het verhuren van jouw tennishal via Baanhuur.be!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be