Reservatiesysteem Tennisbanen

Onderdeel van het beheersysteem van Baanhuur is het online reservatiesysteem waarmee huurders direct een reservering kunnen aanvragen voor jouw tennisbaan. Via de reserveringsmodule op je eigen website hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van een bepaalde tennisbaan in te zien en kunnen ze direct reserveren en online betalen via bijvoorbeeld Bancontact of Paypal.

Beschikbaarheid

Vaste huurders en incidentele huurders vinden eenvoudig een beschikbare tennisbaan of padelbaan. Ook andere verhuurbare objecten zoals een bestuurskamer kunnen worden opgenomen in het systeem.

Faciliteiten

Bied direct extra's aan zoals verhuur van rackets of de aanschaf van een blik ballen. Via de webshop module is het ook mogelijk om strippenkaarten te verkopen.

Betalen met Bancontact

Directe reserveringen kunnen met de verschillende online betaalmethoden rechtstreeks worden afgerekend. Zo is het mogelijk om huurders verplicht online te laten betalen voordat de boeking bevestigd wordt.

Image

Reservatiesysteem op je website

Met Baanhuur heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. Het reservatiesysteem voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Baanhuur. Je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen! Op deze manier blijven de sporters op je eigen website en kunnen ze direct de beschikbaarheid van de tennisbanen bekijken en vastleggen.

Als je liever niet wil dat iedereen een reservering kan plaatsen kan je de reserveringen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen voor de tennisbanen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Reserveringen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf. Zo kun je jouw tennisbanen zonder zorgen aan anderen verhuren!

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be