Binnenbaan Reserveringssysteem

Baanhuur.be is het perfecte binnenbanen reserveringssysteem om jouw binnenbaan georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het reserveringssysteem, speciaal gemaakt voor het exploiteren van binnenbanen: Baanhuur.be, heeft vele voordelen. Enkele onderdelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Reserveringen van jouw binnenbaan worden automatisch omgezet in facturen
  • Je kunt gratis starten zonder tijdslimiet!

Waarom het reserveringssysteem van Baanhuur.be?

Baanhuur.be heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het gratis reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van binnenbanen. Velen voor jou hebben zorgeloos hun binnenbaan kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem op de website van jouw binnenbaan 

Met het reserveringssysteem van Baanhuur.be kun je een reserveringsmodule op de website van jouw binnenbaan plaatsen! Zo blijven bezoekers op jouw website en biedt je hen extra gemak: zij kunnen namelijk direct de beschikbaarheid van jouw binnenbaan inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in jouw website plaatsen.

Een ander bijkomend voordeel van ons binnenbanen reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Geboekte binnenbanen omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Je kunt gratis beginnen met het reserveringssysteem!

Nu komt het mooiste van alles: ons reserveringssysteem is helemaal gratis zonder beperkte termijn! Wij kiezen hiervoor om het systeem van Baanhuur.be ook toegankelijk te maken voor kleine binnenbanen.

In de gratis versie kun je 2 verhuurobjecten in het reserveringssysteem plaatsen en volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be