Tennisbaan Reserveringssysteem

Baanhuur.be biedt het ideale reserveringssysteem om jouw tennisbaan georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het reserveringssysteem, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van tennisbanen: Baanhuur.be, heeft vele voordelen. Enkele onderdelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Reserveringen van jouw tennisbaan worden automatisch omgezet in facturen
  • U kunt gratis kennis maken!

Waarom het reserveringssysteem van Baanhuur.be?

Baanhuur.be heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het gratis reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van tennisbanen. Velen voor jou hebben zorgeloos hun tennisbaan kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem op de website van jouw tennisbaan 

Met het reserveringssysteem van Baanhuur.be kun je een reserveringsmodule op de website van jouw tennisbaan plaatsen! Zo blijven bezoekers op jouw website en biedt je hen extra gemak: zij kunnen namelijk direct de beschikbaarheid van het tennisbaan inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in elke website plaatsen.

Een ander bijkomend voordeel van ons tennisbaan reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Verhuurde tennisbanen omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

U kunt gratis starten met het reserveringssysteem voor tennisbanen!

Nu komt het mooiste van alles: wij bieden een gratis reserveringssysteem in de vorm van een kleiner pakket. Wij kiezen hiervoor om het systeem van Baanhuur.be ook toegankelijk te maken voor kleine tennisbanen.

In de gratis versie kun je 2 verhuurobjecten in het reserveringssysteem plaatsen en volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be