Webshop voor beurtenpassen en lidmaatschappen

Vanaf het Standaard abonnement van Baanhuur zit de uitgebreide webshop-module inbegrepen. Hiermee kan je eenvoudig beurtenpassen, lidmaatschappen en losse producten online verkopen. Zo stel je de inkomsten vooraf zeker en ontvang je alles direct via Bancontact!

Lees verder ›

Voorbeeld

Voorbeeld Webshop-module
 • Beurtenpas

  Configureer en verkoop beurtenpassen en laat huurders banen direct afrekenen met hun pas.

 • Lidmaatschap

  Door een lidmaatschap aan te bieden in de webshop kunnen gebruikers direct lid worden.

 • Losse producten

  Verkoop losse producten zoals een blik met ballen of een racket.

 • Online betalingen

  Webshop bestellingen worden direct online afgerekend.

 • Gratis demo aanvragen

Ritten- of beurtenpassen

Via de beheeromgeving voeg je webshopproducten toe. Eén van de producttypes is de beurtenpas! Stel in voor welke banen de pas ingezet kan worden en koppel een waarde en een aantal beurten aan de kaart. Het product wordt zichtbaar in de webshop en kan worden aangeschaft door de gebruikers. Wanneer zij nu een baan online reserveren krijgen ze de betaalmethode "Beurtenpas" te zien! Is het saldo van de pas op? Dan krijgt de gebruiker een melding om een nieuwe pas aan te schaffen via de webshop.

Lidmaatschappen

Naast beurtenpassen is het ook mogelijk om verschillende typen lidmaatschappen toe te voegen aan de webshop. Een lidmaatschap geeft het recht om voor een bepaalde periode van het jaar onder de ingestelde voorwaarden banen te reserveren zonder dat er een betaling nodig is. Voorafgaand aan het seizoen in je eenvoudig het lidmaatschap via één van de online betaalmethodes.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@baanhuur.be